achterhoeks padvast grizan

Achterhoeks Padvast is een duurzaam halfverhardingsmateriaal met een lange levensduur en wordt geleverd met het NL Greenlabel.

Padvast bestaat uit een gebroken materiaal dat gezeefd wordt op de juiste fracties om de juiste samenstelling te verkrijgen. Het materiaal heeft een specifieke korrelopbouw en korrelsamenstelling met een harde en hoekige korrelvorm. Hierdoor verkrijgt het een hoge mate van stabiliteit. Halfverharding Padvast is onder meer geschikt voor de aanleg van opritten, wandel- en fietspaden. Het heeft een landschappelijk karakter.

Het kent nauwelijks slijtage, dit komt door het soort gesteente waaruit het gemaakt wordt. De kwaliteit van het materiaal gaat niet achteruit na verloop van tijd en is bij renovatie prima het te gebruiken. Hierdoor heeft Padvast een lange levensduur en is er weinig onderhoud nodig.

Door de samenstelling van Padvast vlekt en verpapt het product niet. Daarnaast zorgt het in droge perioden voor beduidend minder stofvorming. De lichte kleur van het materiaal geeft een hoge lichtreflectie, waardoor het ook in het donker goed zichtbaar blijft voor fietsers en wandelaars. Padvast is een duurzaam en onderhoudsvriendelijk product.

Achterhoeks Padvast heeft een wit-grijs uiterlijk met een natuurlijke uitstraling en is in diverse afmetingen leverbaar, waaronder de afmetingen 0/6 mm en 0/14 mm.

branche hoveniers recreatie groen grizan

linkedin 70x70

Bouw op GriZan bouwgrondstoffen

Adresgegevens GriZan B.V.

Bezoek- en correspondentieadres:

GriZan B.V.
Zuidelijke Havenweg 20
7554 RR  Hengelo (Ov)

Telefoon: +31 (0) 850 76 88 00

e-mail algemeen:
info@grizan.nl

e-mail administratie:
crediteuren@grizan.nl

Algemene gegevens:
BTW Nummer: NL862605015B01
KvK Nummer: 82788677
Bank: NL90 RABO 0368 3623 37