Wij gaan voor resultaat

Met onze logistieke slagkracht, ruime assortiment aan basismaterialen en vele jaren aan projectervaring in de waterbouw, wegenbouw, spoorbouw, betonbranche en recreatie & groen.
Door de verscheidenheid aan activiteiten en jarenlange ervaring, hebben we ons binnen de wereld van de Grond, Weg, en Waterbouw ontwikkeld tot een ware specialist. Door ons uitgebreide relatienetwerk, jaren ervaring en de aandacht voor innovatieve en duurzame ontwikkelingen kan GriZan haar klanten op alle vlakken de beste kwaliteit bieden. Vanzelfsprekend worden onze producten geleverd met de benodigde certificaten.

Beton

In de Nederlandse bouwindustrie wordt beton op veel manieren verwerkt. Het wordt toegepast in bijvoorbeeld woningbouw, utiliteitsbouw, infraprojecten en de agrarische sector.
Beton bestaat in de basis uit o.a. zand, cement en grind of kalksteen. Deze grondstoffen leveren wij, per schip of vrachtauto, aan betonmortelcentrales en betonwarenproducenten. Wij beperken de belasting van het milieu door nauwkeurige planning van het vervoer en optimale benutting van de transportmiddelen.

Recreatie & Groen

Ons land is rijk aan een groot aantal parken, tuinen en natuurgebieden. Nederland telt bovendien ruim 10.000 sportvelden. Om deze recreatie en groenvoorzieningen in stand te houden werken jaarlijks duizenden mensen aan de aanleg en het onderhoud. Onze bouwgrondstoffen worden hierbij veelvuldig toegepast. In parken en openbare groenvoorzieningen wordt, voor de aanleg van paden en parkeerplaatsen, vaak een halfverharding gebruikt. Hiervoor geschikte producten in ons assortiment zijn o.a. Padvast, Cotswold en Gravier D'or.

Materialen voor de tuin

Onze half-verhardingen zijn ook toepasbaar voor tuinpaden. Daarnaast hebben wij voor hoveniers een groot assortiment kleuraggregaten, grind en split beschikbaar voor het realiseren van kleurrijke grindpaden en borders.

Bouwgrondstoffen voor een (top)sportveld

Een goed onderhouden sportveld draagt bij aan de ontwikkeling van (top)sportprestaties, het speelplezier en de veiligheid. De grondstoffen die wij leveren voor de aanleg en het onderhoud van sport- en speelvelden zijn voorzien van de benodigde certificaten en voldoen aan de eisen van het NOC*NSF.

Waterbouw

Nederland en waterbouw zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Honderden kilometers kust- en oeverwerken beschermen onze kust. Door offshore activiteiten en landaanwinning krijgen we ook in het water ‘voet aan de grond’.

Versterking en bestorting

Waterbouwprojecten vragen om logistieke kracht. Om het vervoer van de bouwgrondstoffen naar het project in goede banen te leiden is een specialistische aanpak noodzakelijk. Hiervoor beschikken wij over een vloot aan transportmiddelen en een uitgebreid netwerk van transporteurs over het water en de (spoor)weg.

Wegenbouw

In Nederland liggen vele kilometers verharde wegen die steeds intensiever worden gebruikt. Dit vraagt om een continu proces van verbeteringen en innovaties in de wegenbouw.
Als leverancier van bouwgrondstoffen voor wegenbouwprojecten zijn wij nauw betrokken bij de ontwikkelingen. Zo zijn wij onder andere actief m.b.t. de verbetering van akoestische en visuele eigenschappen van het wegdek, maar ook bij het terugdringen van primaire grondstoffen bij veel wegfunderingsvraagstukken.

Wegfunderingen

We hebben een breed scala aan wegfunderingsoplossingen. Een korte greep uit het assortiment:

Menggranulaat

Leverig van menggranulaat vindt plaats onder de eisen van de CE-markering en het NL-BsB certificaat van menggranulaat. Aard van deze producten zijn niet-vormgegeven bouwstoffen en voldoen aan het besluit bodemkwaliteit. Geschikt voor toepassingen van waterdoorlatende- en waterbergende verhardingslagen van steenmengsels.

Asfalt - deklagen

GriZan levert aan haar klanten de materialen voor asfaltmengsels die voldoen aan de allerhoogte eisen en/of bijzondere eigenschappen hebben. We maken hierbij gebruik van hoogwaardige grondstoffen voor betere zichtbaarheid.

linkedin 70x70

Bouw op GriZan bouwgrondstoffen

Adresgegevens GriZan B.V.

Bezoek- en correspondentieadres:

GriZan B.V.
Zuidelijke Havenweg 20
7554 RR  Hengelo (Ov)

Telefoon: +31 (0) 850 76 88 00

e-mail algemeen:
info@grizan.nl

e-mail administratie:
crediteuren@grizan.nl

Algemene gegevens:
BTW Nummer: NL862605015B01
KvK Nummer: 82788677
Bank: NL90 RABO 0368 3623 37